Důležitá výhra s Kalnou!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 3:0 DOLNÍ KALNÁ

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka – Čapek, Malý(73.Šafařík), Brzek, Saganovskyy(77.Váňa), Škaloud(46.Sedláček) – Schubert, Vysuček

Branky: 24.Brzek, 43.Schubert, 90.Vysuček

ŽK: 0:2

Rozhodčí: Urban – Jehlička a Brzek

Diváci :  140

V dalším kole I.B třídy jsme chtěli navázat na poslední úspěšné zápasy na domácím hřišti, ale čekal nás celek z horních příček tabulky, tým Dolní Kalné a tak bylo jasné, že to nebudeme mít vůbec jednoduché. 

Začátek utkání se odvíjel za naší mírné převahy bez přesného zakončení, ani hosté se nedostávali před naši branku. Vše se ale změnilo ve 24 min. kdy Brzek přehlavičkoval špatně vyběhnutého brankáře hostí a šli jsme do vedení. Poté jsme měli opět mírnou převahu, ale bez přesného zakončení. V 38.minutě Brzek v obranné činnosti pouze přizvedl míč, který se dostal k hostujícímu útočníkovi, ale náš gólman nadvakrát tutovku hostí zlikvidoval. Ve 40.min. se uvolnil Schubert a jeho střela skončila na tyči. Po zisku odraženého míče se opět před vápnem dostal k míči Schubert a tentokrát se domácí již radovali 2:0.

Druhý poločas jsme začali vlažně a tak hosté získali převahu v poli, avšak k zakončení se nedostávali. V závěru již hosté hráli vabank a tak do odkryté obrany vnikl Schubert, který předložil před prázdnou bránu Vysučkovi a ten upravil na konečných 3:0.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *