Bod z Kopidlna!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOPIDLNO 3:2pp SKŘIVANY

Sestava: Hrubeš – Čermák, Žalman, Škaloud,Kofránek – Čapek, Malý, Lihan, Brzek, Vysuček(78.Michálek) – Schubert

Branky: 25. a 52.Brzek

ŽK: Kofránek, Brzek, Lihan, Čermák

Rozhodčí: Janota – Petrů a Šeda

Diváci: 235

Do prvního jarního mistrovského utkání na horké půdě v Kopidlně jsme vstupovali s očekáváním, zda se po několika prohrách v přípravě tým zvedne a zabojuje na hřišti, kde se nám obvykle nedaří. Sestava nebyla úplná, ale ti co nastoupili bojovali a nakonec získali i bod.

Po nevydařeném začátku tomu ale nic nenasvědčovalo. Již v šesté minutě jsme inkasovali po rohu a následné hlavičce – 0:1. Když nás domácí v 16.minutě po dlouhém míči za naši obranu vyškolili podruhé, vzpomněli jsme si na poslední výsledek z Kopidlna (0:5) a tiše jsme doufali, že se průběh střetnutí otočí. 24.minuta nás v tom i podpořila, na skvěle zahraný rohový kop Lihana si naběhl Brzek a hlavou snížil – 1:2. Ve 34.minutě soupeř opět zahrál dlouhý míč za naši obranu a byla z toho šance, kterou zlikvidoval až brankář Hrubeš. Ve 43.minutě se povedl dobrý průnik Schubertovi, jeho střela však minula branku. Důležité bylo, že po naší vstřelené brance se průběh střetnutí vyrovnal, na specifickém hřišti jsme měli několik dobrých brejků, ale ve finální části akcí nám to v prvním poločase moc nevycházelo. 

Vyrovnání jsme se ale dočkali brzy po přestávce. Lihan s Brzkem si svou spolupráci z první půle zopakovali jako přes kopírek, přesně zahraný rohový kop a následná hlavička daly výsledku remízovou podobu, která vydržela až do závěrečného hvizdu. Oba týmy se sice snažily strhnout výhru na svou stranu, ale úspěšný střelec se již nenašel. O druhém bodu pro Kopidlno rozhodl penaltový rozstřel a dva úspěšné zákroky domácího gólmana. 

Vzhledem k průběhu zápasu asi spravedlivá remíza, nám dobře pracovala záložní řada, naopak jsme měli problémy v obraně, kde se pár okének vyskytlo.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *