Cenné tři body z Nové Paky!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
NOVÁ PAKA 0:2 SKŘIVANY

Sestava: Stěhulka – Čermák, Žalman, Postolka, Kofránek – Čapek(52.Váňa), Škaloud, Brzek, Blažek – Schubert, Vysuček(83.Vlček)

Branky: 45.Schubert, 80.Vysuček

ŽK: 48.Blažek, 57.Vysuček, 86.Postolka

Rozhodčí: Prinz – Šnajdr a Janota

Diváci: 70

Poslední utkání sezony jsme předehrávali v pátečním podvečeru a nastoupili v Nové Pace bez D.Jebavého a Lihana s vírou, že bychom se v případě výhry mohli posunout na čtvrtou či třetí příčku tabulky, to v případě zaváhání Úpice v závěrečném kole.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. Novopačtí měli nejdříve mírnou územní převahu, kterou naši postupem času přenesli na svou stranu. Po půlhodině hry se do první velké šance dostal Schubert, ale nedal. Z protiútoku postupoval na našeho brankáře sám domácí útočník, přehodil ho, avšak naštěstí šla střela vedle. Ve 36.minutě se znovu výborně uvolnil Schubert, ale svůj samostatný nájezd, kdy se mohl gólmana zeptat kam to chce, znovu neproměnil, strážce domácí svatyně výborně zasáhl. Ve 45.minutě Žalman přihrál do úniku opět Schubertovi a ten se konečně prosadil, střela po zemi k protilehlé tyči byla jak vystřižená z učebnice – 1 : 0.

Po přestávce se brzy zranil Čapek a my jsme pomalu ztráceli střed pole. V 52.minutě měl ještě dobrou příležitost Blažek, ale jeho střela nebyla přesná. Soupeř však začínal mít převahu a my jsme se museli bránit. Naše defenzíva však nedávala domácím mnoho nadějí na úspěch, do velkých šancí se Nová Paka dostávala jen zřídka. V 70.minutě nás po dlouhém obléhání zachránil výborným zákrokem Stěhulka a střelu z hranice šestnáctky vyrazil na roh. O deset minut později jsme podnikli jeden z mála brejků ve druhém poločase, ale zato to byl brejk gólový. Vysuček po spolupráci se Schubertem přidal náš druhý gól a bylo prakticky rozhodnuto. V závěrečných deseti minutách jsme si již čisté konto přes velkou snahu soupeře uhájili.

Po nevydařeném střetnutí ve Staré Pace jsme se tedy na sousedním hřišti Nové Paky rozloučili se sezonou vítězstvím. 

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
11 června, 2022 17:30 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Nová Paka
Nová Paka, okres Jičín, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50901, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
1.FK Nová Paka000
Slavoj Skřivany112

Slavoj Skřivany

23Vít Stěhulka Brankář
8Tomáš Čermák Obránce
18Radim Žalman Obránce
17Miroslav Postolka Obránce
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek 17 Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
14Daniel Blažek Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček 16 Útočník
16Vojtěch Vlček 11 Útočník
17Matěj Váňa 6 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *