Zbytečné nervy až do konce!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:1 VRCHLABÍ B

Sestava: Stěhulka – Jebavý D., Žalman, Postolka (14.Čermák) – Čapek(82.Staněk Š.), Brzek, Lihan, Blažek(82.Váňa), Schubert, Vysuček(76.Vlček)

Branky: 11.Vysuček, 22.Brzek

ŽK: 63.Lihan, 91.Schubert

V netradičním dopoledním čase jsme na svém stadionu přivítali rezervu z Vrchlabí, kde jsme chtěli odčinit porážku z Miletína.

Začátek zápasu ale vypadal, jako by náš tým ještě spal a hned ve 4.minutě mají obrovskou šanci hosté, ale střílí mimo branku. V 8.minutě nacentroval Čapek míč na hlavu Brzka, ale ten ve velké šanci přestřelil. V 10.minutě mají hosté dvě velké šance, které likviduje Stěhulka. V 11.minutě Čapek uvolnil Vysučka a ten se nemýlil – 1:0. Ve 14. minutě se po závaru před brankou Vrchlabí odrazil míč k Vysučkovi, ten ještě trefil ležícího Brzka, od kterého končí míč v síti – 2:0. Ve 44.minutě máme brejk dva na jednoho obránce, ale Vysuček prováhal střelu nebo přihrávku. Do kabin tak odcházíme s dvoubrankovým vedením.

Druhý poločas jsme chtěli co nejdříve zápas rozhodnout a dovést do úspěšného konce. Plány se nám bortí hned ve 47.minutě, když se Jebavý dožaduje autu a přestane hrát, hostující hráč pokračuje ve hře, vyšle do úniku svého spoluhráče a ten snižuje na 2:1. V 53.minutě měli vrchlabští první ze svých protiútoků, který skončil naštěstí střelou vedle. V 59.minutě se objevil v obrovské šanci Schubert, ale nezamířil přesně.V 63.minutě po centru Čapka míří Brzek hlavou nad branku. V 68.minutě dává Čapek hlavou gól, ale jelikož předchozí rohový kop opustil hrací plochu, branka nemohla být uznána. V 76.minutě utíká sám na brankáře Vysuček, ale zvolil místo zakončení dlouhou kličku, přihrává pod sebe na Blažka, kterému míč utíká pryč ze šance. V 78.minutě se po krásné kombinaci dostal do šance Schubert, ale brankář ho vychytal. V 81.minutě mohl přijít trest za neproměněné šance, ale i tento protiútok končí střelou vedle. Pojišťovací branku jsme nepřidali a tak jsme do poslední minuty bojovali o vítězství.

Zbytečné nervy až do konce, avšak 3 body se počítají. Příští týden na náš stadion zavítá lídr soutěže ze Železnice a rádi bychom bodovali opět naplno.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
30 dubna, 2022 10:30 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Skřivany
Skřivany, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50352, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Slavoj Skřivany202
FC Vrchlabí B011

Slavoj Skřivany

23Vít Stěhulka Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
17Miroslav Postolka 8 Obránce
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
20Jan Lihan Záložník
10Daniel Blažek 17 Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček 16 Útočník
8Tomáš Čermák 17 Obránce
16Vojtěch Vlček 11 Útočník
17Matěj Váňa 10 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *