Z Miletína opět bez bodu!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
MILETÍN 4:2 SKŘIVANY

Sestava: Stěhulka – Jebavý D., Žalman, Postolka, Kofránek – Čapek, Brzek, Lihan, Blažek(78.Čermák) – Schubert, Vysuček(82.Vlček)

Branky: 57.Kofránek, 64.Schubert

ŽK: 39.Jebavý D., 85.Postolka

V Miletíně se nám dlouhodobě nedaří a ještě se nestalo, že bychom zde bodovali. To jsme chtěli v dnešním zápase zlomit a zároveň si upevnit druhé místo.

Vstup do zápasu vyšel ale lépe domácím a hned v 8.minutě ve skluzu zakončují mimo branku. V 10.minutě po faulu na Schuberta zahrává trestný kop Lihan, ale brankář se štěstím a pomocí tyče míč chytá a rychle rozehrává do protiútoku, který naše obrana nedokázala zachytit a samostatný průnik končí gólem v naší síti – 1:0. Ve 31.minutě jsme sehráli pohlednou akci na jejíž konci byl Schubert, ale gólmana neprostřelil. Ve 36.minutě nás zachránil od druhého gólu skvělým zákrokem Stěhulka. Ve 45.minutě zahrává Miletín rohový kop a osamocený domácí útočník se štěstím uklízí míč do branky – 2:0.

Druhý poločas začal obrovským náporem našeho týmu a snahou s výsledkem ještě něco udělat. V 54.minutě střílí Brzek z dvaceti metrů, ale výborný domácí brankář chytá. V 57.minutě jsme se krásnou kombinací dostali až ke střele z kopačky Lihana, ale brankář vyráží na roh. Ten zahrává Schubert na hlavu Brzka, který vrací míč před branku na Kofránka, který hlavou míří přesně – 2:1. V 64.minutě našel Čapek přihrávkou Schuberta na hranici velkého vápna a přesnou střelou na zadní tyč vyrovnává skóre. Bohužel tento stav nevydržel dlouho a hned o minutu později nechala naše obrana lacině proniknout domácího útočníka až do našeho vápna, který nedal Stěhulkovi šanci – 3:2. Naše šance na vyrovnání končí většinou před vápnem domácí branky, střelou mimo tři tyče nebo v rukavicích výborného brankáře. Proto v 78.minutě přichází trest opět po standardní situaci a hlavou vrací útočník dvoubrankové vedení Miletínu – 4:2. V 86.minutě mohlo byt po téměř samé situaci ještě hůř, ale střela končí na břevně naši branky.

Dnes jsme měli na víc než odjet bez bodu. Bohužel ani velký tlak ve druhém poločase na bodový zisk nestačil. Musíme se z toho co nejdřív oklepat a naplno bodovat hned příští zápas na svém stadionu.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
24 dubna, 2022 17:00 I.B třída 2021/2022

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
SK Miletín224
Slavoj Skřivany022

Slavoj Skřivany

23Vít Stěhulka Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
17Miroslav Postolka Obránce
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
20Jan Lihan Záložník
7David Syřiště Záložník
10Daniel Blažek 8 Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček 16 Útočník
8Tomáš Čermák 10 Obránce
16Vojtěch Vlček 11 Útočník
22Tomáš Nosek Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *