Špatná série pokračuje

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
ŽELEZNICE 2:1 SKŘIVANY

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.(68.Tauchman), Žalman, Zima, Zámečník – Čapek, Škaloud, Kofránek, Hrubeš(77.Váňa) – Vysuček(88.Vlček), Schubert

Branky: 64.Vysuček

ŽK: 44.Zámečník, 47.Hrubeš, 81.Vysuček, 88.Váňa

V Železnici jsme měli k dispozici podstatně nabitější kádr než před týdnem ve Vrchlabí, ale přesto to znovu na body nestačilo. 

Do první šance utkání jsme se dostali my již ve 2.minutě, ale Schubert v úniku namísto křížné střely z dobré pozice hledal přihrávkou Vysučka a bylo po šanci. Ještě lepší příležitost ke skórování měli o minutu později domácí, ale Jebavý v naší brance výborně zachránil. Během úvodní pasáže střetnutí jsme se snažili a drželi s domácími krok, postupem času však dobře pracující záložní formace soupeře získávala střed hřiště pod svoji kontrolu a z toho pramenily i nebezpečné situace před naší brankou. Naštěstí měl svůj den gólman Patrik Jebavý a tak naše naděje stále žily. Přesto jsme do poločasu jednou kapitulovali po krásném uvolnění útočníka Železnice, jenž tváří v tvář našemu strážci svatyně nezaváhal – 0:1. Do přestávky jsme měli také my jednu dobrou šanci, ale Kofránek místo přízemní střely volil na vysokého gólmana střelu pod břevno, s kterou neměl naději na úspěch.

Po změně stran nás brzy dostal do kolen druhý inkasovaný gól, když na dlouhý centr do našeho vápna reagoval nejlépe hráč soupeře a tečí poslal Železnici do dvoubrankového vedení. Přesto jsme hru ve druhé půli vyrovnali a nepouštěli domácí do tolika šancí. V 64.minutě se navíc po vydařeném protiútoku střelecky prosadil Vysuček a tak jsme přeci jen zacloumali s domácím profesorským pojetím. Bohužel další branky jsme se již nedočkali, chyběl nám hráč, jenž by byl schopen něco vymyslet v útočné fázi a soupeře překvapit.

Další ztráta mrzí, bylo to však po výkonu, který alespoň částečně snese přísnější měřítko na rozdíl od zápasů ve Vrchlabí a v Kopidlně. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *