Všechny body do Paky!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Skřivany 3:6 Nová Paka

Branky: 22. Dítě, 62. Žalman(pen.), 65. Brzek

ŽK: 41. Dítě, 53. Kofránek, 59. Brzek, 73. Žalman V., 82. Schubert, 87. Žalman R.

Sestava: Jebavý P. – Bílek(51..Žalman V.), Žalman R., Kofránek, Tauchman – Čapek(79. Váňa), Brzek, Škaloud, Vysuček(27. Šimbovský) – Dítě, Schubert

V dalším kole 1.B třídy jsme na svém stadionu přivítali Novou Paku, proti které jsme chtěli potvrdit venkovní vítězství v Kobylicích.
Začali jsme velmi dobře a hned v první minutě se dostal ke střele Schubert, ale mířil pouze nad branku soupeře. Ve 4. minutě zahrával Tauchman přímý kop, který brankář s velkým štěstím vyráží na břevno. Ve 22. vysunul Vysuček do samostatného úniku Jirku Dítě a ten se nemýlil – 1:0. O 3 minuty později vyráží hostující střelu Jebavý na roh. Ve 27. minutě musí kvůli zranění opustit hřiště Vysuček. Ve 30. minutě přichází první slabá chvíle naší defenzívy, když centr do malého vápna uklízí novopacký útočník bez jakýchkoliv problémů do branky – 1:1. Ve 34. minutě jsme opět nezachytili rychlý průnik středem hřiště a hosté skóre otáčejí – 1:2. Abychom si to vyžrali dostatečně, hned o dvě minuty později utekl po křídle krajní záložník Nové Paky a střelou k tyči navyšuje vedení – 1:3. V tuto chvíli byl náš tým zralý na ručník. Probrat nás mohla střela Šimbovského, která skončila pouze na tyči. Těsně před poločasem mohli hosté po našem nedůrazném bránění přidat čtvrtou branku, ale Jebavý naštěstí střelu chytá.

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první, když ve 49.minutě si slabou střelu sráží do vlastí sítě Tauchman – 1:4. V 54. minutě po rohu a našem nedůrazném bránění zvyšují novopačtí už na – 1:5. V 62. minutě střílí Schubert do břevna, míč se odráží k Čapkovi, který byl podražen v pokutovém území a nařízenou penaltu proměňuje Žalman – 2:5. V 65. minutě zahrává Tauchman rohový kop, na který naskakuje nejvýš Brzek a střelou od břevna nedává brankáři šanci – 3:5. Všechny naše síly jsme vrhli do útoku, ale k přímému ohrožení branky jsme se pořádně nedostali. Naopak hosté v 80.minutě se snadnou kombinací přes naše laxní bránění dostávají před branku a střílí šestý a zároveň poslední gól tohoto utkání – 3:6.

Zápas se nám vůbec nepovedl. Naprosto tragická až tragikomická obrana lacině daruje soupeři 6 gólů, což vedlo k zaslouženému debaklu. Musíme věřit, že po tomto zápase se již konečně probereme a začneme znovu opět bojovat za náš Slavoj jako v minulé sezóně.

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *