3 body ze Žacléře!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Žacléř 2:5 Skřivany

Branky: 65. a 74.Čapek, 24.Schubert, 67.Kvaček, 58.Šimbovský

ŽK: 35.Kofránek, 37.Brzek, 42.Žalman, 44.Kvaček

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.(76.Herzog), Žalman, Kofránek(69.Vysuček,80.Doskočil), Staněk B. – Čapek, Brzek, Tauchman, Kvaček – Schubert, Šimbovský(82.Vojtěch)

Odčinit domácí prohru s Novou Pakou, to byl hlavní cíl našeho týmu, který zajížděl až téměř k polským hranicím – do Žacléře.
Po předchozích zápasech jsme chtěli hrát hlavně ze zabezpečené obrany a zbytečně se nikam nehnat. To nám vycházelo do 17.minuty, když Čapek na půlce ztratil míč v přechodu do útoku, domácí nakopli míč za naši obranu, tam útočník našel zpětnou přihrávkou svého kolegu na velké vápně a ten prostřelil našeho gólmana – 1:0. Hned o dvě minuty později měli domácí další velkou šanci, ale střelu skvěle likviduje Jebavý. Ve 20.minutě pronikl přes obranu domácích Kvaček, ale brankář jeho střelu vyráží. Minutu na to posílá z dálky svůj projektil Tauchman, ale i s touto střelou si brankář domácích poradil. Ve 24.minutě po centru Čapku střílí na velkém vápně Brzek tak nepovedeně, že si míč přebírá Schubert a s přehledem srovnává skóre – 1:1. Místo přidání dalších gólů z našich slibných šancí opět inkasujeme my, když po centru z pravé strany byli před naši brankou pouze domácí útočníci – 1:2. Během prvního poločasu byli 3 penaltové zákroky na Brzka, na které však opět velice slabý rozhodčí Valihora vůbec nereagoval.

Po důrazné domluvě v kabině, abychom se soustředili hlavně na fotbal, místo komentářů k hlavnímu rozhodčímu, jsme nastoupili s nadějí skóre otočit a odvézt si všechny body. Vše se mohlo zkomplikovat v 53.minutě, protože Tauchman nepřesnou přihrávkou našel domácího útočníka, který šel zcela sám, ale Jebavý skvěle v brance zasahuje a vyráží střelu na roh. Tento moment jakoby nás ještě víc nakopl a od této chvíle jsme na hřišti byli už pouze my. V 58.minutě zahrává Čapek trestný kop na vzdálenější tyč, kde si míč našel Šimbovský a střelou hlavou o břevno vyrovnává – 2:2. V 65.minutě prošel Čapek přes tři protihráče a vydařenou střelou z úhlu překlápí skóre na naši stranu – 2:3. Hned o minutu později prošel Kvaček přes celou obranu domácích, ale střílí těsně vedle. V 67.minutě po rohovém kopu propadl míč až k Šimbovskému, který našel v lepší pozici Kvačka a ten se již nemýlil – 2:4. V 74. minutě po přihrávce Schuberta střílí pohotově “bodlem” Čapek a nedává brankáři šanci – 2:5. Do konce zápasu máme ještě několik slibných šancí, ale žádná gólem už neskončila.

Vezeme tak velmi důležité body za vítězství 2:5. Nutno říci, že Žacléř byl zatím nejslabším soupeřem, se kterým jsme letos hráli. Důležité však bude, abychom venkovní vítězství potvrdili za týden doma proti Kopidlnu.

DĚKUJEME FANOUŠKŮM, kteří přijeli opět ve velkém počtu i na takhle vzdálený zápas!

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *