DERBY JE NAŠE!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Kobylice 2:5 Skřivany

Branky: 47.Vysuček, 56.Schubert, 68.Čapek, 77.Kvaček, 87.Škaloud

ŽK: 16. Schubert

Sestava: Jebavý P. – Bílek(78.Žalman V.), Žalman, Kofránek, Tauchman – Čapek, Brzek, Škaloud, Vysuček(71.Kvaček) – Dítě(46.Šimbovský), Schubert(88.Stěhulka)

Po dvou prohrách v řadě nás čekalo další velmi důležité utkání a to DERBY v Kobylicích. Trenér Suchánek musel opět řešit personální problémy v obraně a tak do obranné čtveřice musel Tauchman a nevedl si vůbec špatně.

Do začátku utkání jsme vstoupili nažhaveně, drželi míč na svých kopačkách a tvořili hru. Již v 6. minutě se do šance dostal Schubert, ale bez gólového efektu. Ve 14. minutě se prosmýkl domácí útočník kolem našich stoperů a trefil břevno. O pár minut později se v šanci objevil opět Schubert, ale trefil brankáře domácích. Ve 28. minutě střílí Dítě z úhlu pouze do rukavic Šuhájka. Ve 33. minutě hlavičkuje nebezpečně Čapek, ale kobylický gólman byl opět na svém místě. Těsně před koncem poločasu střílí Čapek téměř z brankové čáry, ale míří do boční sítě. Poločas patřil nám, ale bohužel jsme svoje šance nevyužili a tak míříme do kabin za bezbrankového stavu.

O přestávce trenér udělal jednu změnu a premiérově v našem dresu naskočil Šimbovský. Start druhé půle nebyl vůbec dobrý. Ihned po naši rozehrávce přicházíme o míč a domácí se dostávají až před našeho brankáře, kde mají sérii rohových kopů. Zejména ten druhý byl velmi nebezpečný a hlavička končí na břevně Jebavého branky. Míč do bezpečí odkopává až Bílek a svým dlouhým nákopem nachází Vysučka, který prostřeluje domácího brankáře – 0:1. V 53. minutě se po krásné akci Čapka objevil v superšanci Šimbovský, ale svůj debut gólem neoslavil. V 57. minutě utekl domácí obraně Schubert po přihrávce Vysučka a krásnou střelou na zadní tyč dává druhý gól – 0:2. V 62. minutě Schubert neproměňuje tutovku. V 68. minutě zahrává Tauchman rohový kop, který hlavou uklízí Čapek do branky – 0:3. V 75. minutě trefuje domácí útočník z úhlu tyč naši branky a na dorážku byl Jebavý už krátký – 1:3. Hned o dvě minuty později našel Škaloud krásně Kvačka, který se dostal až před branku Kobylic, kde nedal brankáři šanci – 1:4. V 86. minutě po rohovém kopu se v našem vápně nejlépe zorientoval hráč Kobylic a na dvakrát prostřeluje vše, co mu stálo v cestě – 2:4. Opět jsme na tento gól skvěle zareagovali a v 88. minutě předvádíme nádhernou kombinaci v pokutovém území domácích, kterou do prázdné branky zakončuje po Brzkově přihrávce Škaloud. V nastaveném čase ještě Kofránek vyslal do úniku Čapka, který v zakončení selhal.

Derby tak dopadlo pro nás vítězně. Prolomili jsme střeleckou smůlu a dokázali během jednoho poločasu 5x skórovat. Věříme, že tento zápas byl pro nás odrazovým můstkem a budeme střílet góly i v dalších zápasech!

DĚKUJEME FANOUŠKŮM ZA SKVĚLOU PODPORU!

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *