Vrchlabí nad naše síly!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Skřivany 0:2 Vrchlabí B

ŽK: 42. Schubert

Sestava: Jebavý P. – Čapek, Žalman, Kofránek, Bílek (84.Herzog) – Kvaček, Brzek, Škaloud, Tauchman – Dítě, Schubert(79.Vojtěch)

V prvním domácím utkání nové sezóny 1.B třídy jsme přivítali rezervu Vrchlabí. Před utkáním jsme museli řešit řadu absencí, ale i tak jsme chtěli odčinit prohru v Železnici.

Od první minuty se ale chopili míče hosté a jako by náš tým na hřišti ani nebyl. Chaos, nepřesnost, nedůraz a naprostá nechuť – tak by se dal ve zkratce označit výkon našeho týmu v prvním poločase. Opět se ukázalo, že přesunutí Čapka do obranné čtveřice není šťastné řešení a jeho dravost směrem kupředu nám chyběla. Vrchlabí se dostávalo před naši branku poměrně často, ale k přímému ohrožení nedocházelo. Naopak hostující brankář mohl klidně v první půli nechat rukavice v kabině. Ve 37. minutě sehráli vrchlabští pohlednou akci a zcela volný útočník zakončuje s ledovým klidem do naši odkryté branky – 0:1. Do konce poločasu se už nic zásadního nestalo a tak jdeme do kabin po jednom z nejhorších poločasů, jaký jsme kdy na svém stadionu odehráli.

Druhý poločas byl naštěstí odlišný od toho prvního. Otočení Tauchmana s Kvačkem pomohlo Čapkovi, aby se dostával více na útočnou polovinu hřiště. V 56. minutě jsme zahrozili vůbec poprvé v tomto utkání, když naši střelu z dobré pozice zblokovala obrana hostí na roh. V 62. minutě zahrával přímý kop Škaloud, ale jako minulý týden orazítkoval pouze břevno. V 65.minutě se objevil ve velké šanci Čapek, ale z malého vápna branku přestřelil. V 73. minutě se do zakončení dostal Dítě, ale zbrklost a nerovný terén sebral jeho zakončení razanci. O 3 minuty později se dostával do dobré pozice Brzek, ale svým pokusem podstřelil brankáře pouze do boční sítě. V posledních minutách zápasu jsme vrhli všechny síly do útoku a tak se začala objevovat okýnka v naši obraně k rychlým brejkům. V 88.minutě poslal do vápna hezký centr Žalman, ale hlavička Brzka skončila nad brankou. V nastaveném čase střílí zpoza vápna útočník Vrchlabí přesně za tyč a z ojedinělé šance hostí ve druhém poločase dává výsledku konečnou podobu – 0:2.

Prohráváme tak po druhé za sebou, nestřílíme góly a laciné dostáváme. Máme tak dost o čem přemýšlet. Přes týden musíme na všem zapracovat a připravit se na velmi důležité utkání v Kobylicích!

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *