Doma zakončeno vítězně!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:1 NOVÁ PAKA

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Brzek, Hrubeš, Postolka – Čapek, Malý(22.Saganovskyy), Škaloud, Zámečník(62.Kvaček) – Vysuček, Schubert

Branky: 35. a 49.Vysuček

ŽK: Čapek

Rozhodčí: Černý – Novotný a Dorotík

Diváci :  145

Utkání s Novou Pakou začalo z obou stran hodně opatrně a tak se toho na hřišti mnoho zajímavého nedělo. Do první šance se dostal Schubert, ale špatně stojícího brankáře nepřehodil. Novopacký gólman nevyběhl včas ve 35.minutě ani proti Vysučkovi, kterého vysunul vpřed Saganovskyy a náš elitní střelec ho tak v pohodě přehodil – 1:0. Krátce po změně stran, ve 48.minutě, si centr Jebavého zpracoval znovu Vysuček a přidal náš druhý úspěch. Poté jsme mohli střetnutí definitivně rozhodnout, ale naši střelci měli značně vychýlenou mušku a zahodili několik tutových šancí. Hosté se poté zlepšili, v 63.minutě ještě nastřelili jen tyč naší branky, ale o deset minut později již snížili. Náš gólman nevyběhl ve správný čas a tak to měl střelec Nové Paky jednoduché – 2:1. Až do konce utkání pak byl soupeř lepší, ale žádnou ze svých akcí již nedotáhl do úspěšného zakončení a tak jsme mohli oslavit zisk tří bodů.

Opět nám chybělo několik hráčů a tak jsme se představili s novou stoperskou dvojicí Brzek – Hrubeš a náš brankář si na této pozici nevedl vůbec špatně. Brzy se nám zranil také Malý a i to se podepsalo na hře záložní čtveřice. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *