REMÍZA V ÚPICI!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
ÚPICE 2:2 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka, Michálek – Čapek, Saganovskyy(46.Blažek), Malý, Škaloud – Zámečník(73.Šafařík), Schubert

Branky: 10. a 27.Zámečník

ŽK: Žalman, Malý, Schubert, Postolka a Šafařík

Rozhodčí: Šťastný – Kriegler a Prušinovský

Diváci :  110

Utkání v Úpici mnoho fotbalové krásy nepobralo. Po většinu utkání se hrálo za mírné převahy domácích, kterým však chyběla lepší finální část svých akcí. My jsme se naproti tomu snažili o brejky do nepříliš jisté úpické defenzívy a protože nám jich několik také vyšlo, šli jsme dvakrát i do vedení. V 10.minutě z dobré spolupráce Schuberta a Čapka profitoval Zámečník, jenž všem utekl a svůj únik i proměnil – 1:0. Ve 21.minutě jsme měli trochu smůly, odražený míč si převzal domácí útočník a když si náš brankář vyběhnutí rozmyslel a zacouval do branky, měl to střelec Úpice jednoduché – 1:1. O pět minut později Schubert ideálně uvolnil Zámečníka, ale ten z dobré pozice minul branku. O minutu později si ale oba jmenovaní spolupráci zopakovali a tentokráte se již Zámečník nemýlil – 2:1. Ve 41.minutě jsme ještě nastřelili Michálkem břevno a protože se přes několik závarů v našem vápně neprosadil ani soupeř, tak jsme i proti nepříjemnému větru uhájili nejtěsnější poločasové vedení. 

Po přestávce jsme sice hráli s větrem v zádech, ale iniciativa se posouvala stále zřetelněji na domácí kopačky. Již v 63.minutě bylo vyrovnáno, když se z ofsajdového úniku prosadil střelec soupeře. Nám ve druhé půli vyšla jen jedna vážnější akce, ale Schubert na centr Zámečníka v dobré pozici těsně nedosáhl. Úpice šla v 83.minutě po vyloučení do deseti, ale náš tým již neměl síly na závěrečný tlak a tak střetnutí dospělo k dělbě bodů. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *