Těsná porážka v Chlumci!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
CHLUMEC NAD CIDLINOU C 1:0 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka – Škaloud, Němec(18.Michálek,60.Pařízek), Brzek, Malý, Sedláček(46.Blažek) – Schubert, Vysuček

ŽK: Malý, Jebavý, Postolka, Blažek

Rozhodčí: Kudláček – Martínek a Hofman

Diváci :  130

V Chlumci jsme se za velkého vedra utkali s mladým a hodně běhavým „C“ družstvem místního FK. Začátek utkání byl z obou stran hodně opatrný bez větších šancí, domácí byli o něco více na míči a tak měli i mírnou optickou převahu. My jsme však měli několik nadějných brejků, které jsme bohužel nedokázali gólově vyjádřit. V asi největší příležitosti byl ve 28.minutě Vysuček, ale obránce mu stačil střelu zblokovat. Dostali jsme se také do několik akcí, které volaly po lepším finálním řešení, ale v sobotu jsme je neřešili ideálně. Také Chlumečtí si vytvořili nějaké příležitosti v první půli, ve 34.minutě dlouhý aut před naší branku uklidil až Sedláček a ve 42.minutě se míč po tečované střele otřel o naši tyč.

Po přestávce jsme se obávali, zda vystačíme se silami, ale kupodivu jsme byli ve druhých 45 minutách lepším týmem. Už ve 48.minutě měl gólovku na své kopačce Brzek, jenž vystihl malou domů, ale gólmana neprostřelil. V 61.minutě se míč po dlouhém autu Postolky dostal ve vápně znovu k Brzkovi, ale brankář jeho gólovou střelu znovu vyrazil. O tři minuty později byl na konci krásné kombinace Vysuček, ale jeho ránu strážce svatyně Chlumce vyrazil do břevna, odkud se míč odrazil před brankovou čáru!!! V 71.minutě jsme chybovali v obranné činnosti a soupeř toho z rychlého brejku využil k vedoucí brance – 0:1. Ač jsme se v závěru hodně snažili, vyrovnat se nám již nepodařilo. Brzkova hlavička v dobré pozici po rohu Schuberta minula branku, v další akci pak Schubert místo střely zblízka ještě hledal přihrávkou spoluhráče a to nevyšlo.

V Chlumci jsme podali dobrý výkon, jenž na body kvůli špatné koncovce a výbornému gólmanovi soupeře nestačil. Hráči však zaslouží uznání, že s fyzicky velmi zdatným soupeřem odehráli rovnocennou partii. Škoda také dvou zranění, protože nuceně střídal Němec i Michálek.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *