Vítězný vstup do 1.B třídy!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
JIČÍN B 0:3 SKŘIVANY

Branky: 10.,16.,64. Schubert

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D., Žalman, Postolka, Zámečník – Čapek(83.Nosek), Škaloud, Kofránek, Tauchman(55.Saganovskyy) – Schubert, Kvaček(83.Staněk Š.)

Před samotným začátkem utkání měl trenér velké starosti se sestavou, ale do Jičína jsme nakonec dorazili ve velmi dobrém složení a to bylo znát od první minuty.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale první větší šanci mohli využít domácí, když v 6.minutě zahrávali volný přímý kop na hranici velkého vápna, ale branku netrefili. V 10.minutě Kvaček svoji přesnou přihrávkou uvolnil Schuberta a ten nás poslal do vedení – 0:1. Ve 12.minutě nenápadnou střelu Jičína z úhlu likviduje Jebavý. V 16.minutě krásně zakombinovali Čapek se Schubertem a druhý jmenovaný dává svůj druhý gól – 0:2. Ve 27.minutě jsme špatně zareagovali na rozehrání volného kopu Jičína. Domácí útočník na nic nečekal a z velké dálky nastřeluje břevno naši branky. Ve 37.minutě postupoval sám ze strany Čapek, ale přihrávku na lépe postavené spoluhráče prováhal a z velkého úhlu už brankáře domácích prostřelit nedokázal. Do šaten jsme tak šli s dvoubrankovým náskokem.
V 55.minutě si nejprve velkou šanci vytvořili hráči Jičína, ale bez úspěchu. Z rychlého protiútoku zatáhl míč Schubert, který ve vápně našel Kofránka, ale jeho střelu tečuje obránce a zázračně brankář vyráží na roh. V 64.minutě si Schubert výborně zpracoval vysokou přihrávku od Kofránka, zbavil se protihráče a dokonal HATTRICK!!! Definitivně tím odstřelil naděje domácích. V 79.minutě mohl Schubert postupovat sám na brankáře, ale obránce Jičína ho zasáhl loktem do obličeje a jelikož již jednu žlutou kartu měl, utkání pro něho předčasně skončilo. Zbytek utkání se dohrával ve volnějším tempu bez větších šancí na obou stranách.
Úvodní zápas nové sezóny jsme tak zvládli a bude důležité, abychom to potvrdili za týden na domácím stadionu.

SLAVOJ DO TOHO!

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
31 července, 2021 17:30 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Jičín
Jičín, okres Jičín, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 506 42, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
SK Jičín B000
Slavoj Skřivany213

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
17Miroslav Postolka Obránce
6Miroslav Čapek 22 Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
13Martin Kofránek Záložník
15Petr Tauchman 11 Záložník
9Radek Schubert Útočník
2Vít Stěhulka Brankář
21Michal Špáta Útočník
22Tomáš Nosek 6 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *