Oslabení nás nezastavilo!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Kocbeře 3:6 Skřivany

Branky: 14.,41. a 60.Šimbovský, 31.Schubert, 78.Dítě, 81.Čapek

ŽK: 34. a 34.Jebavý D., 44.Jebavý P., 44.Brzek

ČK: 34. Jebavý D.

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D., Žalman, Kofránek, Pošík(65.Zima) – Čapek, Brzek(81.Stěhulka), Škaloud(72.Kvaček), Tauchman – Schubert(46.Dítě), Šimbovský(67.Vysuček)

V dalším kole 1.B třídy jsme zajížděli na hřiště do Bílé Třemešné, kde svoje domácí zápasy hrají Kocbeře. Našim jasným cílem bylo získat 3 body a protáhnout vítěznou šňůru na 3 utkání v řadě.
Po opatrném začátku se do první větší příležitosti dostali Kocbeře v 10.minutě, ale střela z vápna skončila těsně vedle naši branky. Ve 14.minutě zahrával Žalman na polovině hřiště přímý kop, který si ve vápně našel Šimbovský a posílá nás hlavou do vedení – 0:1. Zá pár minut mohl přidat Šimbovský svoji druhou branku, ale brankář jeho střelu vyrazil. Ve 30.minutě střílí pohotově na hranici vápna Brzek, ale se štěstím brankář vyráží na tyčku. Následný rohový kop vytvořil závar před brankou, ze kterého se odrazil míč k Schubertovi a ten s přehledem střílí gól – 0:2. Vše nasvědčovalo tomu, že přidáme další branky a zvítězíme. To by bohužel nesměl začít úřadovat hlavní rozhodčí Jehlička. Ve 34.minutě dlouhý nákop do našeho vápna odkopává brankář Jebavý, kterého atakuje a došlápne domácí útočník. Hlavní rozhodčí neváhá a ukazuje na penaltový puntík. Slovy prvoligového brankáře Koláře: “Prasečina největšího kalibru”, která nadále pokračovala, když za diskuze vidí Drahoš Jebavý během pár vteřin 2x žlutou kartu a musí odejít ze hřiště. Následnou penaltu Kocbeře proměňují – 1:2. V deseti hráčích jsme ale stále lepším týmem a ve 44.minutě Škaloud výborně přihrál Šimbovskému, který dává gól do prázdné branky – 1:3. Vypadalo to na klidný konec poločasu, jenže slovo si vzal opět hlavní rozhodčí, který nepíská zákrok na Brzka. To okomentoval brankář Jebavý a to rozhodčí samozřejmě slyšel a nařídil nepřímý volný kop z deseti metrů. Než stihli domácí rozehrát, Brzek vystartoval ze zdi lehce dřív a jelikož pan Jehlička má skvělé naučená pravidla fotbalu, dává Ondrovi žlutou kartu. Nepřímý kop střílí domácí pouze do zdi a tím končí první poločas.
Během přestávky jsme v kabině museli hlavně zklidnit svoje emoce a začít se soustředit opět na fotbal. Pár minut po začátku druhého poločasu je ve vápně jednoznačně stažen Šimbovský, ale tentokrát to hlavní rozhodčí jako penaltu nevyhodnotil. Ve 48.minutě se do šance dostal opět Šimbovský, ale levačkou branku přestřelil. To ho nemuselo tolik mrzet, jelikož v 60.minutě si zpracoval dlouhý centr a krásnou střelou kompletuje hattrick – 1:4. Nadále si vytváříme i přes oslabení další šance, které brankou bohužel neskočili. Až v 78.minutě nachází Vysuček přihrávkou Jirku Dítě a ten na dvakrát prostřeluje domácího brankáře – 1:5. V 81.minutě u pomezní čáry zahrává Čapek přímý kop a když si těsně před kopem všimne, že brankář vystoupil ven z branky, aby zachytil jeho centr, posílá mu to přesně za tyčku – 1:6. V 83.minutě si nešťastně do vlastní branky srazil přihrávku Čapek – 2:6. V poslední minutě pak Žalman místo odkopu volí kličku ve vlastním pokutovém území, kterou mu útočník přečetl a za následný faul kopou Kocbeře druhou penaltu v zápase – 3:6.

Velmi vyhrocené utkání, které absolutně nezvládl hlavní rozhodčí Jehlička. V tomto utkání bylo od samého začátku vše proti nám a o to víc jsou 3 body cennější. Impulzem pro nás může být to, že i přes hodinové oslabení jsme soupeře do ničeho nepustili a byli po celý zápas lepším týmem.
Díky naším skvělým fanouškům jsme se opět cítili jako doma!!!

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *