7 branek v síti Jičína!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Skřivany 7:4 Jičín B

Branky: 22. a 72.Schubert, 43.pen a 64.pen Žalman, 87. a 90.Vysuček, 70.Škaloud

ŽK: 54.Kofránek

Sestava: Jebavý P. – Pošík, Žalman, Kofránek,Zima(Vysuček) – Čapek, Brzek, Škaloud, Tauchman – Schubert(88.Žalman V.), Šimbovský(60.Kvaček)

V posledním zápase před vynucenou, doufejme, že čtrnáctidenní pauzou, k nám v deštivém počasí přijela rezerva Jičína.
Od začátku zápasu jsme drželi míč více na svých kopačkách a soupeř se spoléhal hlavně na dlouhé nakopávané míče a rychlé protiútoky. Z jednoho takového vybojovali v 10.minutě rohový kop, na který vyběhl Jebavý, ale byl krátký a hostující útočník hlavou otevřel skóre – 0:1. Ve 21.minutě, po dalším rychlém protiútoku Jičína, odkopl Žalman v těžké pozici centr do našeho pokutového území pouze na velké vápno, kde stál hostující útočník a střelou z voleje míří přesně – 0:2. Ihned z rozehrávky jsme na soupeře zatlačili, Čapek přiťuknul míč Schubertovi a ten se nemýlil – 1:2. Od této chvíle jsme Jičín zatlačili na vlastní polovinu hřiště a hnali se za vyrovnáním. Bohužel se nám nedařila finální fáze a tak naše útočné akce končili nepřesným zakončením nebo zblokovanou střelou. Ve 38.minutě hosté nakopli dlouhý míč, pro který si doběhl brankář Jebavý, ale netrefil ho a útočník zakončuje do prázdné branky – 1:3. Ve 43.minutě jsme zahrávali přímý kop do pokutového území Jičína, tam byl v souboji faulován Kofránek a následnou penaltu s přehledem proměňuje Žalman – 2:3.
Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme skóre otočit a získat 3 body, což bylo znát prakticky od začátku. Soupeř se pouze bránil, my měli prostor ke kombinaci a byla jen otázka času, kdy vstřelíme vyrovnávající gól. V 58.minutě se ve velké šanci objevil Čapek, ale brankář jeho střelu chytá. V 64.minutě si vzal míč Schubert, prokličkoval až do hostujícího pokutového území, kde ho dva obránci stáhli k zemi. K penaltě se postavil Žalman a znovu s přehledem nedává brankáři šanci – 3:3. V 69.minutě trefuje Škaloud z přímého kopu tyč. V 70.minutě z dalšího trestného kopu byl Škaloud už o kousek přesnější a posílá nás do vedení – 4:3. V 72.minutě si Kvaček poradil s obranou Jičína a předložil míč ideálně Schubertovi, který ve skluzu střílí do odkryté branky – 5:3. V 75.minutě zachyboval u pomezní čáry Tauchman, přišel o míč a únik hostujícího útočníka končí gólem v naší síti – 5:4 V 87.minutě se uvolnil Vysuček a překvapivou střelou na přední tyč rozvlnil síť – 6:4. V 90.minutě vyslal Kvaček do šance Vysučka a ten nedává gólmanovi šanci – 7:4.
Vydřené a velmi cenné vítězství. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, ale naše obrovské chyby Jičín nekompromisně trestal, což nás hodně sráželo. Obranná činnost nás trápí celý podzim a tak na tom budeme muset během nařízené přestávky zapracovat.
Nyní se minimálně 14 dní na trávník nepodíváme. Uvidíme, jak se situace v ČR vyvine a pevně věříme, že podzimní část dohrajeme.

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *