První domácí vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Skřivany 3:2 Kopidlno

Branky: 38.Jebavý, 58.Kvaček, 71.Brzek

ŽK: 8.Čapek, 86.Staněk

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.(90.Herzog), Žalman, Staněk B., – Čapek, Brzek, Škaloud, Šimbovský(56.Kvaček), Pošík(46.Zima) – Schubert(90.Stěhulka), Dítě

V dalším kole 1.B třídy jsme přivítali Kopidlno, proti kterému jsme chtěli poprvé před domácími fanoušky naplno bodovat.
Hned od úvodní minuty jsme drželi míč na svých kopačkách my a dostávali se na dostřel hostující branky, ovšem bez úspěchu. V 9.minutě proto přišel trest z ojedinělé šance Kopidlna, když naše obrana nezachytila jediného nebezpečného hostujícího hráče a ten obstřelil vyběhnutého Jebavého – 0:1. Opět scénář, který se opakoval již několik zápasů v řadě. V 16.minutě jsme poprvé překonali bránící Kopidlno, když si na centr Šimbovského naskočil Čapek, ale jeho hlavičku brankář chytá. Ve 31.minutě střílí z vápna Schubert, ale bohužel vedle branky. Ve 38.minutě zahrává Škaloud roh na krátko na úplně volného Jebavého, který podařenou střelou na zadní tyč srovnává skóre – 1:1. Do konce poločasu jsme mohli ještě pár branek přidat, ale nebylo nám přáno.

Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první. Naše šance končili často mimo tři tyče nebo zasáhl hostující brankář. Až v 58.minutě se po závaru před brankou odrazil míč ke Kvačkovi (v tu chvíli byl na hřišti minutu) a razantní střelou nás posílá do vedení – 2:1. Od té doby náš tlak ještě zesílil a byla jen otázka času, kdy přidáme další branky. Bohužel pravděpodobně déšť, který doprovázel celý zápas, zapříčil, že střelný prach našich útočníků zcela zvlhnul a tak naše šance zůstávaly bez gólové radosti. Opět tak přišel trest v 69.minutě na druhé straně z jediné šance Kopidlna – 2:2. Naštěstí hned z rozehrávky se dostáváme před branku hostí, kde získáme rohový kop, který zahrál Schubert přesně na hlavu Brzka a ten nás posílá opět do vedení – 3:2. Do konce zápasu jsme si vytvořili ještě dostatek šancí na zvýšení skóre, ale nepřesné zakončení nebo špatné řešení situace zachránilo Kopidlno od debaklu.

Získáváme tak první domácí vítězství v této sezóně a začínáme tak snad novou sérii. Věříme, že již v dalším utkání na hřišti v Bílé Třemešné, kde hrají svoje zápasy Kocbeře, budeme mít více štěstí v zakončení a přivezeme další body do Skřivan.

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *