Ze Železnice bez bodu!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Železnice 3:2 Skřivany

Branky: 21. Zima, 84. Žalman (pen)

Sestava: Jebavý P. – Čapek, Žalman, Kofránek, Zima – Vysuček(55.Kvaček), Brzek, Škaloud(82.Váňa), Tauchman(67.Čermák) – Dítě, Schubert

Ve druhém kole 1.B třídy jsme zajížděli do Železnice, kde nás čekal velmi dobře takticky připravený tým.

Po opatrném vstupu do utkání se ve 13.minutě objevil po přihrávce Schuberta ve velké šanci Vysuček, ale branku minul. O dvě minuty později zazlobili domácí z brejku, ale střelu vyrazil Jebavý na roh, po kterém zakončují vedle naši brány. Ve 21.minutě po kombinaci Schuberta s Vysučkem se dostal k míči Zima a přesnou střelou k tyči nás posílá do vedení – 0:1. Ve 24. minutě zahrává Škaloud trestný kop, který končí bohužel pouze na břevně. Ve 34. minutě jsme byli nedůrazný před naši brankou a po několika dorážkách se Železnici povedlo skóre srovnat – 1:1. Aby toho nebylo málo, hned o dvě minuty později z rychlého protiútoku inkasujeme podruhé – 2:1. Ke konci poločasu si nabíhal na centr ve vápně Brzek, ale byl stažen k zemi domácím obráncem. Píšťalka hlavního arbitra zůstala němá a ani asistent žádný prohřešek neviděl. Do kabin tak jdeme s jednobrankovým mankem.

Během přestávky se nad Železnicí prohnala bouře a tak se druhý poločas hrál na silně podmáčeném hřišti, kde se v kalužích míč zastavoval. V 56.minutě se v šanci objevil Dítě, ale jeho střelu brankář vyrazil a z následného protiútoku přidávají domácí nenápadnou střelou třetí svůj gól – 3:1. V 66. minutě má velkou možnost snížit Čapek, ale střelu namířil pouze do brankáře. V 75.minutě zasahuje opět domácí brankář, když krásně zahraný trestný kop Škalouda vyráží na roh. V 84.minutě byl v pokutovém území poslán k zemi Dítě a následnou penaltu Žalman s přehledem proměňuje 3:2. Do konce zápasu jsme měli před brankou Železnice ještě pár závarů, ale nebyli jsme dostatečně důrazní a agresivní, abychom dokázali zápas dovézt alespoň k penaltovému rozstřelu.

Do Skřivan tak nevezeme ani bod, což se pokusíme ihned napravit v sobotu, kdy se poprvé v této sezóně představíme na domácím stadionu, kam zavítá rezerva Vrchlabí.

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *