Vysoká výhra v poháru

POHÁR HEJTMANA KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE
Malšovice 1:6 (0:1) Skřivany

Branky: 4x Dítě, Hrubeš, Škaloud

Sestava: Stěhulka – Zima(Žalman Vl.), Žalman R., Kofránek, Staněk – Čapek, Škaloud, Vysuček(Hrubeš), Tauchman – Schubert(Kvaček), Dítě

K prvnímu soutěžnímu utkání po několika měsících jsme zajížděli v předkole poháru do Malšovic, které hrají stejně jako náš tým 1.B třídu, ovšem druhu skupinu.
Během dne musel řešit trenér Suchánek nepříjemnosti, když k utkání nemohl odcestovat nejprve Brzek a chvíli na to se omluvil také brankář Jebavý, kterého musel nahradit premiérově “negolman” Stěhulka.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří drželi více míč na svých kopačkách a právě oni měli hned několik slibných příležitostí, které nedokázali kvalitně zakončit nebo ztroskotali na Stěhulkovi. Naopak po chybě v domácí obraně přezval míč Tauchman, přihrávkou našel Jirku Dítě a ten nás poslal do vedení – 0:1. O 5 minut později měli velkou příležitost Malšovice, když domácí útočník přehodil Stěhulku, ale pouze do břevna a dorážka skončila vedle naši branky. To naštěstí dostatečně probudilo naše hráče, kteří se dostávali do slibných situací, zejména Dítě mohl několikrát rozvlnit síť. Ve 30. minutě si seběhl pro nahrávku Škaloud a nádhernou střelou trefil břevno, dobíhající Dítě hlavou nedokázal dostat míč do branky. Ve 40.minutě vystihl přihrávku domácích Čapek, kterého fauloval domácí brankář, když už mířil do prázdné branky. K překvapení všech vytahuje rozhodčí pouze žlutou kartu. Do kabin tak odcházíme za stavu 0:1.

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. Bohužel v 55. minutě přicházíme o zraněného Vysučka, kterého nahradil Hrubeš. Tento moment byl nakonec zlomový, jelikož o 3 minuty později zahrává Čapek přímý kop, Kofránek jde do souboje s domácím brankářem, který netrefuje míč a pro zkušeného Hrubeše už nebyl problém poslat míč do odkryté branky – 0:2. O chvíli později zvyšuje Dítě již na 0:3, když ho do samostatného úniku posílá Čapek. V 75. minutě hladový Dítě po hattricku vyskakuje nejvýše na centr Hrubeše a od břevna přidává náš čtvrtý gól. Ihned o minutu později Kvaček využívá chybu domácích, přihrávku si převzal Jirka Dítě a znovu se nemýlí – 0:5. V této části hry jsme byli lepším týmem a tečku, za svým skvělým výkonem mohl udělat Čapek, když jeho krásný volej ze 30 metrů vyráží domácí brankář pouze na roh. 10 minut před koncem však Čapek nachází Škalouda, který dává už naši šestou branku. V 82. minutě si vybírá slabší chvilku, do té doby skvěle chytající, Stěhulka a svoji nepřesnou rozehrávkou dovoluje domácím čestný úspěch.

Zápas končí výsledkem 1:6, což je pro Malšovice dost kruté, protože nesehráli vůbec špatné utkání a zejména v prvním poločase nám byli více než vyrovnaným soupeřem.

Příští kolo odehrajeme na svém stadionu pravděpodobně v sobotu 8.srpna.

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *