Úspěšný vstup do sezóny!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Dolní Kalná 1:2 Skřivany

Branky: Kofránek, Brzek

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.(Kvaček), Žalman, Kofránek, Staněk – Čapek, Brzek, Škaloud, Zima – Vysuček(Stěhulka), Schubert

Po velmi dlouhé době nás čekalo utkání 1.B třídy a hned na úvod jsme zajížděli na půdu velmi nevyzpytatelného soupeře. Trávník v Dolní Kalné byl velmi dobře připraven a fantastická divácká kulisa hnala oba týmy kupředu.

Stejně jako minulý týden, tak i dnes jsme měli dobrý vstup do utkání a mohli jsme se brzy ujmout vedení. V 6.minutě se ocitl v tutovce Čapek, ale jeho střelu chytá brankář domácích. Ve 12. minutě se výborně uvolnil Vysuček, ale v šanci místo zakončení hledal neúspěšně Schuberta. O tři minuty jde Vysuček po přihrávce Škalouda sám na brankáře, ale gól nedává. Ve 27.minutě zahrozili poprvé domácí, když z dobré pozice branku netrefují. V minutě třicáté se dostal na hranici velkého vápna ke střele Brzek, ale ta skončila vysoko nad brankou. Ve 32.minutě se po rohu dostal k hlavičce Čapek, ale branku míjí a hned o minutu déle přichází trest na druhé straně. Nepřesnou přihrávku v obraně získávají domácí, střelu z úhlu ještě Jebavý vyráží, ale na dorážku už je krátký – 1:0. O pár minut později zahrává Dolní Kalná rohový kop, ale hlavička útočníka končí naštěstí pouze v boční síti Jebavého svatyně. Ve 44.minutě střílí zpoza šestnáctky Žalman, odražený míč se na hranici velkého vápna odráží ke Kofránkovi, který z voleje střílí přesně pod břevno – 1:1. Do konce první půle jsme mohli skóre ještě otočit, když Brzek nádherně vyslal do šance Vysučka, ale ani tentokrát neproměnil.

S velkým odhodláním zápas otočit a urvat první tři body jsme vlétli do druhého poločasu. V 59.minutě se ocitl v šanci opět Vysuček, ale jeho střela končí vedle. V 61.minutě frustrovaný domácí obránce sráží na zem rychlonohého Čapka, který ještě stihl předat míč Schubertovi, ten nachází Brzka a přízemní střelou nás posílá do vedení 1:2. V 84. minutě se v tutovce objevil Schubert, ale trefuje pouze domácího brankáře. O 2 minuty později střelu Brzka vyráží opět gólman Kalné. Do konce zápasu se již nic závažného ani před jednou brankou nestalo.

Zasloužené vítězství našeho týmu, které se nerodilo vůbec jednoduše. Naštěstí neproměňování 100% šancí nás dnes nemuselo mrzet a věříme, že si povedeme lépe hned za týden v Železnici!

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *