Končíme v poháru!

POHÁR HEJTMANA KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE
Skřivany 2:4 Vrchlabí

Branky: Schubert, Žalman

Sestava: Stěhulka – Jebavý(Herzog), Žalman R., Kofránek, Staněk(Žalman Vl.) – Čapek, Brzek, Matějka(Kvaček), Tauchman – Vysuček, Schubert

V dalším kole poháru k nám zavítalo Vrchlabí hrající Krajský přebor a tak nás čekal velmi náročný zápas. Ani tento zápas jsme nebyli kompletní a z různých důvodů chyběli Škaloud, Zima, Pošík, Postolka a také brankář Jebavý, proto musel mezi tři tyče opět Stěhulka.

Do zápasu jsme šli s odhodláním soupeře potrápit a zkusit ho zaskočit. To se nám mohlo povést hned v 1. minutě, když krásnou přihrávkou za obranu našel Schubert Vysučka, který tváří tvář brankáři selhal a branku netrefil. Hned z protiútoku nás zachraňuje Stěhulka, když chytá tutovku Vrchlabí. V 6. minutě zahrozili opět hosté a vyběhnutého Stěhulku útočník přehazuje vedle naši branky. Na druhé straně se do šance dostává Čapek, ale bez úspěchu. V 18. minutě už zvedáme ruce nad hlavu. Po precizní kolmici Matějky jde sám na brankáře Schubert a přesným zakončením nás posílá do vedení – 1:0. V 19. minutě mohlo, spíše mělo být veseleji. Dlouhý nákop Žalmana přebírá Čapek, který zatáhl míč a předkládá ho nádherně před prázdnou bránu Schubertovi, který z malého vápna branku přestřelil. Ve 30.minutě zahrávali hosté rohový kop a zcela nehlídaný útočník na přední tyči srovnává skóre na 1:1. O 2 minuty později zachycují vrchlabští naši nepřesnou rozehrávku v obraně a i když si Stěhulka na míč sáhl, hosté skóre otáčí – 1:2. Závěr prvního poločasu se nám vůbec nepovedl a po chybě Tauchmana dostáváme třetí branku.

Po změně stran jsme chtěli utkání ještě zdramatizovat, ale plány nám kazí v 57. minutě hostující útočník, který se po pěkné kombinaci ocitl sám před Stěhulkou a zkompletoval svůj hattrick – 1:4. Zbraně jsme však nesložili a v 62. minutě po centru Čapka snižuje na 2:4 Žalman. Od této chvíle to vypadalo, že se hostující tým začíná strachovat u výsledek a máme více ze hry my. Náš mírný tlak mohl vyvrcholit v 75. minutě, když jasný faul ve vápně na Schuberta rozhodčí přehlíží a penaltu nepíská. Do konce zápasu jsme si již žádnou větší brankovou příležitost nevytvořili a tak hosté zaslouženě postupují do dalšího kola.

Neodehráli jsme špatné utkání s velmi dobře hrajícím soupeřem, ale štěstí v zakončení měli tentokrát hosté a proto v poháru končíme.

My už teď vyhlížíme start nového ročníku 1.B třídy, když v sobotu 15. srpna zajíždíme na horkou půdu do Dolní Kalné. Budeme moc rádi, když nás přijede v hojném počtu podpořit.

SLAVOJ DO TOHO!

Podrobnosti

Datum Čas

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *