Slavoj po koronaviru

Kvůli celosvětové pandemii koronaviru byl soutěžní ročník 2019/2020 předčasně ukončen a konečné pořadí 1.B třídy zůstalo podle stavu ke dni 8.4.2020, které nám přidělilo historické vítězství v této soutěži, bohužel bez postupové třešničky na dortu.

První akce, která se uskutečnila na našem stadionu po této vynucené pauze, byl 1. ročník Slavoj Cupu, kde se mezi sebou utkali hráči, legendy a fanoušci Slavoje. Tento skvělý den byl zakončen předáním poháru od fanoušků za vítězství v 1.B třídě.

ŽERETICE 2:2 SKŘIVANY B – Jako první rozehrálo svá přípravná utkání naše Béčko, které zavítalo za deštivého počasí do Žeretic, kde se urodila remíza 2:2, když branku vstřelil Vysuček a Váňa.

KOBYLICE B 2:3 SKŘIVANY B – Druhé utkání se odehrálo na umělém trávníku v Kobylicích, kde 1. poločas odehrálo Béčko a prohrávalo 2:0, do druhé poloviny naskočili většinou hráči A týmu, kteří otočili utkání na konečných 2:3. Branky: Schubert, Buček a Hrubeš.

ČERVENĚVES 1:7 SKŘIVANY – Naše Áčko odehrálo první utkání v sousední Červeněvsi, kde probíhali různá utkání již od rána. Výsledek 1:7 pro náš tým ukázal, kde se momentálně oba týmy nacházejí, když jsme ještě spoustu šancí neproměnili. Hattrickem přispěl do pokladny Churavý, 2 branky dal Dítě a po jedné Škaloud a Buček.

OHNIŠŤANY 3:7 SKŘIVANY – Mix hráčů z Áčka a Béčka tentokrát kvůli nepříznivému počasí nastoupil opět na umělé trávě v Kobylicích. Zápas se odehrával převážně v naší režii a jen škoda zbytečných chyb, ze kterých jsme inkasovali branky. Za náš tým se trefili 2x Schubert a po gólu vstřelili Kofránek, Čapek, Buček a Vysuček, jednu branku si dali Ohnišťany sami.

SKŘIVANY 3:5 SLAVIA HK B – Poprvé na svém stadionu přivítal opět mix hráčů z Áčka a Béčka velmi dobře hrající hradeckou Slavii. 2x jsme v zápase vedli o dvě branky (2:0 a 3:1), ale ani to nestačilo a totální kolaps v závěru zápasu nám připravil první porážku v přípravě. Branky: Brzek, Vysuček a Kofránek

KOPIDLNO 6:3 SKŘIVANY – Do Kopidlna jsme přijeli v hodně kombinované sestavě a jen pár dní po těžkém utkání se Slavií, což se na našem výkonu hodně podepsalo. Prakticky celý zápas jsme tahali za kratší konec a výsledkem bylo 6 branek v naší síti. Za nás se trefil 2x Špáta a Schubert.

PRASEK 3:4 SKŘIVANY B – Poslední přípravné utkání před letní pauzou jsme odehráli v pěkném fotbalovém areálu v Prasku. Do zápasu nastoupila opět kombinovaná sestava Áčka s Béčkem. Zápas ukázal, že se už všichni těšíme na přestávku před novou sezonou, velmi namotivovaný domácí tým nás chvílemi přehrával a zaslouženě vstřelil 3 branky. Za náš tým vstřelil hattrick Schubert a jednu branku přidal Brzek.

Nyní nás čeká krátká letní pauza, ve které nabereme všichni síly a 14.července se ve velkém počtu budeme poslušně hlásit trenérům na prvním tréninku.

ZMĚNY V TÝMU:
PŘICHODY – VOJTA ŠIMBOVSKÝ – Volný hráč
ODCHODY – ALEŠ STANĚK – Červeněves (Nepotvrzeno)
Po dlouhodobém zranění se postupně do tréninků a přípravných zápasů zapojují také Michal Matějka, Miroslav Postolka a Bohuslav Staněk. Věříme, že všem zdraví povolí nastoupit již v podzimní části nové sezóny.

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY NA NOVOU SEZÓNU
TŘEBEŠ vs. SKŘIVANY – Neděle 19.7. v 17:30
SLAVIA HK B vs. SKŘIVANY – Neděle 26.7. v 18:00

SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ V NOVÉ SEZÓNĚ
1.kolo poháru Hejtmana Královehradeckého kraje
MALŠOVICE vs. SKŘIVANY – Neděle 2.8. v 17:30
13.kolo 1.B třídy 2020/2021
DOLNÍ KALNÁ vs. SKŘIVANY – Sobota 15.8. v 17:00 (Nepotvrzeno)
1. kolo 1.B třídy 2020/2021
ŽELEZNICE vs SKŘIVANY – Sobota 23.8. v 17:00

Rozpis celé podzimní části 1.B třídy najdete ZDE. Datumy a časy jsou pouze orientační a můžou se ještě změnit.

Věříme, že si na náš stadion najdete cestičku opět v hojné počtu jako tomu bylo do teď a že se společně opět vydáme splnit si náš sen v podobě postupu. Moc si vážíme vaší podpory!
SLAVOJ DO TOHO!!!

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *