Konečně 3 body z Miletína!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
MILETÍN 0:3 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Novotný, Čapek M. – Zámečník (86.Čapek T.), Škaloud, Malý(44. Brzek), Nosek(82.Michálek) – Šedivý (82.Váňa), Schubert

Branky: 4.Malý, 6.Zámečník, 75.Žalman

ŽK: Šedivý, Schubert

Rozhodčí: Kiezler – Tokár a Vítek

Diváci :  50

Miletín nepatří k našim oblíbeným soupeřům, na jejich hřišti jsme ještě nebodovali a z dosavadních sedmi mistrovských utkání (za covidu se soutěž nedohrála, proto lichý počet) jsme jen jednou vyhráli, ostatní zápasy jsme prohráli. Středeční dohrávka 6.kola nám ale vyšla nad očekávání dobře. Již ve čtvrté minutě zakombinovali po pravé straně Schubert se Zámečníkem, který pak předložil míč před branku a Malý nás poslal do vedení – 1:0. O dvě minuty později skončila Schubertova střela na tyči, ale Zámečník pohotově vrátil míč do sítě – 2:0. Výborný začátek dal ráz celému střetnutí, naši hráči hráli ve velké pohodě a dále si vypracovávali dobré příležitosti. Ve 14.minutě vychytal Šedivého výborný gólman soupeře, ve 23.minutě minula hlavička stejného útočníka jen těsně branku, ve 41.minutě pak měl tutovku Nosek, ale i on branku minul. To byl výčet jen těch největších příležitostí, byla tam dále celá řada akcí, kterým chyběla jen přesnější finální přihrávka či přesnější zakončení. První poločas jsme domácí hodně přehrávali a navíc jsme jim v podstatě nic nedovolili v útoku, nepustili je do jediné šance. Jedinou kaňkou první půle bylo zranění Malého, jenž si při střeleckém pokusu podvrtnul kotník a musel odstoupit.

Po změně stran jsme mírně ubrali nohu z plynu, nechali jsme soupeře více hrát, ale stále jsme kladli důraz na bezchybnou defenzívu. Přesto jsme si nějaké další šance vypracovali, tu největší měl asi Šedivý, jehož v 51.minutě vysunul do samostatného nájezdu Brzek, ale gólman Miletína se znovu zaskvěl a tutovku zlikvidoval. Na gól jsme si tak museli počkat až do 75.minuty, kdy už se na naše střelce nemohl dívat stoper Žalman a z trestného kopu z 18 metrú po faulu na Brzka duel definitivně rozhodl – 3:0.

Důležitý zisk tří bodů a hlavně předvedený výkon, který tentokráte nesnese mnoho výtek, nás doufejme dobře naladily na sobotní derby s týmem Nepolis.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *