Bídný výkon na body nestačil!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 1:2 JIČÍN B

Sestava :  Stěhulka – Michálek(79.Postolka), Žalman, Novotný(62.Saganovskyy) – Jebavý, Nosek, Čapek, Škaloud(79.Brzek), Zámečník(46.Malý) – Šedivý, Schubert(46.Kvaček)

Branky: 3.Šedivý

Rozhodčí: Šnajdr – Kiec a Hlinovský

Diváci :  75

Utkání s béčkem Jičína jsme začali excelentně a již ve třetí minutě šli Šedivým do vedení, jenž zareagoval na míč vyražený brankářem po centru Zámečníka – 1:0. Jenže vstřelená branka jakoby nás uspala a již o 4 minuty později jsme adekvátně nezareagovali na protiútok hostů a ti v pohodě vyrovnali – 1:1. Vyrovnání soupeři pomohlo, byli pohybliví a důrazní a to na nás platilo. Jičínu patřil po většinu zápasu střed hřiště, přesto jsme je dokázali přehrát v útočné fázi, obranu zdaleka tak pevnou neměli. Bohužel jsme naše „gólovky“ neproměňovali a to byl základ našeho neúspěchu. V 15.minutě byl na konci naší vydařené akce Schubert, ale velkou šanci neproměnil. Ve 40.minutě si na dlouhý míč naběhl Schubert a najednou byl sám před vyběhnuvším golmanem, ale místo jeho přehození mu poslal míč do náruče. V poslední minutě první půle se nám povedla kombinace před brankou Jičína, na jejím konci se ocitl Jebavý, ale zblízka nastřelil jen tyč.

Po změně stran jsme měli opět bleskový nástup a z první akce se dostal do šance Šedivý, ale jeho střela mířila na střed branky a neměla naději na úspěch. Postupně však šla úroveň naší hry dolů, nedařila se nám kombinace ve středu pole a soupeř měl navrch. V 68.minutě dostali Jičínští výhodu penalty, ale Stěhulka nás ještě podržel. V 75.minutě však Nosek prohrál hlavičkový souboj na půlce a na rychlý brejk soupeře byl náš gólman krátký – 1:2. Na závěr zápasu naskočili na hřiště Brzek s Postolkou, vypracovali jsme si tlak a velmi dobré dvě příležitosti, ale ani Brzek ani Čapek v nich úspěšní nebyli. 

Soupeř zanechal velmi dobrý fotbalový dojem a byl za něj odměněn ziskem tří bodů. Nám se hra tolik nedařila, ale minimálně 5 zahozených gólových šancí je hodně a má hlavní vliv na to, že jsme tentokráte odešli s prázdnou.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *