Derby je naše!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:0 NEPOLISY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman(46.Postolka), Novotný, Čapek – Zámečník(85.Saganovskyy), Škaloud, Brzek (81.Váňa), Nosek – Šedivý, Schubert

Branky: 9.Brzek, 64.Šedivý

ŽK: Brzek, Škaloud

Rozhodčí: Černý – Smola a Prinz

Diváci :  120

Derby s tradičním soupeřem z Nepolis začalo z obou stran opatrně, ale devátá minuta přinesla radost pro naše diváky. Na roh Schuberta si naběhl Brzek a ukázal, co nám ve vápně jeho absencí chybělo. Přesná hlavička skončila v síti – 1:0. O pět minut později předvedl náš tým pohlednou akci, na jejím konci byl Schubert, ale trefil pouze gólmana. Hosté působili fotbalovým dojmem, dařilo se jim často držet míč, ale naštěstí pro nás končilo jejich umění v uctivé vzdálenosti od naší branky. Jejich největší šancí byla střela z 25 metrů, která však asi o metr minula naši branku. Jinak jen centrovali míče do našeho vápna, které bez problémů sbíral brankář Stěhulka.

Po přestávce se hra našeho družstva ještě zlepšila. K bezchybné defenzívě jsme přidali větší aktivitu v útoku a před brankou Nepolis se často blýskalo. V 60.minutě jsme předvedli nádhernou akci, na jejím konci se po přihrávce Schuberta ocitl Zámečník, ale hosty od pohromy zachránila tyč. O dvě minuty později měl Zámečník znovu šanci, ale samostatný nájezd výborný Strýhal v brance Nepolis zlikvidoval. O další dvě minuty později jsme zahrávali roh a po závaru před brankou soupeře se gólově prosadil bojovný Šedivý – 2:0. V 84.minutě se výborně uvolnil Schubert, ale Strýhal stačil jeho střelu znovu vyrazit. 

Po kvalitním výkonu celého týmu zasloužený zisk tří bodů, na kterém mají zásluhu všichni naši hráči. Asi nejlepším výkonem se prezentoval obránce Novotný, jenž k tradičně dobré defenzívě přidal i podporu naší ofenzívy.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *