Zasloužené vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 4:0 DOLNÍ KALNÁ

Sestava :  Stěhulka – Postolka, Žalman, Novotný (60. Michálek) – Nosek, Čapek, Škaloud, Malý (78.Váňa), Zámečník (60.Kvaček) – Šedivý (85.Pařízek), Schubert

Branky: 15.,50. a 52.Zámečník, 42.Schubert

ŽK: Postolka

Rozhodčí: Vojtěch – Slavíček a Döme

Diváci :  105

Tradičního soupeře jsme přivítali bez opor Brzka a Jebavého, ale také hostům chybělo několik hráčů a tak se předpokládal vyrovnaný souboj. 

Naši hráči však do utkání nastoupili dobře připravení, dominovali ve středu hřiště, kde se jim dařilo odebírat soupeři řadu míčů a z toho vznikaly možnosti brejků. Již v 8.minutě se ocitl v tutovce Šedivý, ale jeho střela mířila vedle branky. V 15.minutě jsme ale již úspěšní byli, Čapek od brankové čáry přihrával Zámečníkovi a ten otevřel skóre – 1:0. Vedení nás trochu ukolébalo a tak jsme se do vyložených šancí mnoho nedostávali. Ve 41.minutě nastřelili břevno naší branky naopak hosté. Tento moment nás však znovu nastartoval a za dalších 12 minut bylo definitivně rozhodnuto. Nejdříve ve 43.minutě uvolnil Šedivý Schuberta a ten přehodil vyběhnuvšího gólmana – 2:0. Další dvě branky si připsal brzy po změně stran opět Zámečník, nejdříve se trefil po úniku ze strany z úhlu přesně k tyči ve 49.minutě a o pár minut později zužitkoval Schubertovu přihrávku – 4:0. 

Po dvou méně vydařených duelech se nám tento zápas povedl. Pochvalu zaslouží všichni naši hráči, jmenovat však musím Zámečníka a jeho hattrick. Týden dovolené mu prospěl a své střely tentokráte zakončoval s rozmyslem a hlavně přesně. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *