Vydřené 3 body!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 3:2 ÚPICE

Sestava :  Stěhulka – Michálek (70.Saganovkyy), Žalman, Novotný – Nosek, Čapek, Váňa((51.Jebavý), Malý, Zámečník – Šedivý (70.Kvaček), Schubert (81.Postolka)

Branky: 8.Schubert, 13.Šedivý, 14.Čapek

ŽK: Jebavý

Rozhodčí: Tokár – Fišer a Ježek

Diváci :  105

Šesté kolo v Miletíně bylo minulý týden pro nepřízeň počasí odloženo a tak jsme nastoupili k dalšímu kolu zase doma. Do utkání s Úpicí jsme vstoupili bez řady opor, chyběli Škaloud, Brzek, v základu nebyli ani ne plně doléčený Jebavý a Postolka. Přesto jsme první půlhodinu odehráli dobře. Utkání začalo první šanci hostů již ve třetí minutě a nás zachránila tyčka. O pět minut později jsme se ale prosadili gólově my, Schubert z hranice vápna zamířil přesně po přihrávce od Čapka. V 11.minutě měl stejný střelec na kopačce druhý gól, Zámečník mu předložil míč od brankové čáry, ale Schubert branku ve vyložené šanci přestřelil. V 13.minutě Šedivý obral o míč obránce soupeře a ukázkově přehodil brankáře Úpice – 2:0. O minutu později si hosté kiks v obraně zopakovali, Schubert přihrál před prázdnou branku Čapkovi a vedli jsme o tři branky. Měli jsme poté ještě několik nadějných akcí, kterým však chyběla lepší finální přihrávka či lepší výběr místa pro zakončení. Ve 35.minutě jsme naopak nebyli důslední v obraně a hosté snížili – 3:1. V poslední minutě první půle se pak úpický hráč trefil výstavně a náš náskok se smrsknul na jediný gól.

Po změně stran se hrálo již jen pod taktovkou soupeře. My jsme neuvěřitelně vyklidili pole, nebyli jsme schopni podržet míč a nestačili jsme ani fyzicky. Nakonec se nám podařilo vítězství udržet, ale bylo hlavně ubojované a bylo to i zásluhou neproměněných šancí hostů. V 64.minutě nás zachránila tyč, v 77.minutě pak střela ze samostatného nájezdu minula naši branku.

Nyní se již musíme připravit na utkání do Sobotky, protože podobný výkon by tam na úspěch s jitotou nestačil. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *