Bezbranková remíza v Sobotce!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SOBOTKA 0:0 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Michálek, Žalman, Novotný – Jebavý (79.Škaloud), Nosek, Čapek, Šedivý, Zámečník – Kvaček (89.Vlček), Schubert

ŽK: Novotný, Kvaček, Michálek

Rozhodčí: Smola – Kriger a Janota

Diváci :  100

V osmém kole soutěže jsme se zavítali do pěkného areálu v Sobotce a jak již se stává tradicí, opět s řadou omluvenek v kádru. Museli jsme učinit jistá přeskupení, protože nám chyběli tři hráči středu pole. Do útoku se tak postavil Kvaček, Šedivý naopak hrál spíše ze zálohy a na místo defenzívního záložníka se postavil Nosek.

První desetiminutovka byla plná nepřesností z obou stran. Poté domácí převzali iniciativu a zbytek prvního poločasu měli mírně navrch. Naše uskupení jako by se v té to době sehrávalo a vázla kombinace směrem dopředu. Naštěstí naše defenzíva pracovala poměrně spolehlivě a tak jsme Sobotku do žádných velkých šancí nepouštěli. V největší příležitosti se domácí ocitli ve 31.minutě, ale Stěhulka v naší brance jejich střelu kryl.

Po změně stran se poměr sil na hřišti změnil v náš prospěch. Vypracovali jsme si několik nadějných šancí, ale potřebné štěstíčko bylo tentokráte většinou na straně soupeře. V 58.minutě byl velký závar před brankou Sobotky, domácí některé střely zblokovali a střela Kvačka skončila na tyči. O deset minut později střílel Schubert, ale gólman vyrazil střelu na roh. V 82.minutě byl na konci vydařené akce centr Schuberta, ale hlavička Noska mířila mimo branku. O dvě minuty později si na centr naběhl Šedivý, ale orazítkoval pouze břevno soupeřovy svatyně. V 86.minutě měli šanci také domácí, po centru do našeho malého vápna hlavičkoval hráč Sobotky sám, ale naštěstí přestřelil naši branku. V 88.minutě měl poslední dobrou pozici v zápase Schubert, ale z úhlu trefil také pouze tyč. Žádný gól tedy v utkání nepadl a tak se body asi po zásluze dělily. 

Celý náš tým zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení, nebylo to jednoduché střetnutí a bod ze Sobotky se cení. Výborně zahráli hlavně všichni mladíci, Novotný, Kvaček a Šedivý. Asi nejvíce pak překvapil výkon Noska, který absolvoval nadmíru povedený zápas.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *