Úspěšný vstup do sezóny!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 3:0 KOSIČKY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka, Michálek(79.Saganovskyy) –Nosek (67.Novotný), Čapek, Škaloud, Zámečník – Brzek(67.Malý), Schubert(88.Pařízek)

Branky: 35.Žalman, 41.Brzek, 74.Čapek

Rozhodčí: Kriegler – Šnajdr a Brzek

Diváci :  150

Na úvod nové sezony jsme přivítali soupeře, se kterým jsme začínali i předešlý ročník a výsledek 3:7 nás ve vzpomínkách tak trochu strašil. Nový trenér Zdeněk Novotný, jemuž pomáhá Drahoš Jebavý starší, však tento duel na naší lavičce nezažili a tak jen řešili, jak vybrat nejvhodnější složení našeho týmu. Chyběl pouze Šedivý a tak se do útočné dvojice posunul Brzek. 

Hosté měli však absencí více a srovnávali se s tím i hůře. Naši hráči se od počátku chopili iniciativy, byli aktivnější, ale do velkých šancí je obrana soupeře nepouštěla. V první větší příležitosti se tak paradoxně ocitl útočník Kosiček, ale ten prováhal vhodný okamžik k zakončení a tak naši branku ani neohrozil. Ve 31.minutě po chybě hostů se v dobré šanci ocitl Čapek, ale jeho střela minula branku. O minutu později měl na své kopačce tutovku Brzek, ale gólmana neprostřelil. A tak nás musel poslat do vedení až kapitán Žalman, jenž se po faulu na Brzka postavil k trestnému kopu z 20 metrů a svou střelu namířil přesně k tyči – 1:0. Ve 41.minutě převzal Brzek míč od Zámečníka, navedl si ho do dobré střelecké pozice a nechal propuknout radost domácích příznivců podruhé – 2:0. 

Po změně stran jsme na 20 minut přepustili iniciativu hostům, kteří hru zjednodušili a nám to nějaký čas dělalo problémy. Tento čas jsme však přečkali bez úhony i nějaké větší šance Kosiček a závěr již zase patřil našim hráčům. V 70.minutě měl velkou šanci na kopačce Čapek, ale vystřelil ukvapeně a netrefil branku. O tři minuty později přestřelil svatyni soupeře Schubert a tak jsme se gólově prosadili až v 74.minutě, kdy Schubert přihrál Čapkovi a ten se konečně v zápase brankově prosadil – 3:0. Přes spoustu dalších dobrých příležitostí se skóre již nezměnilo a tak jsme mohli po zásluze slavit premiérový zisk tří bodů v této sezoně. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *