Postup v poháru přes Stěžery!

POHÁR HEJTMANA KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE
SKŘIVANY 1:0 STĚŽERY

Sestava :  Hrubeš(46.Stěhulka) – Jebavý, Žalman, Postolka, Michálek – Zámečník(64.Novotný Jar.), Škaloud(90.Váňa), Saganovskyy(64.Nosek), Čapek – Šedivý, Schubert(90.Vlček)

Branka: 81.Čapek

ŽK: 0:1

Rozhodčí: Trejbal – Fryš a Nguyen

Diváci: 120

V předkole poháru KFS Hradec Králové jsme přivítali tým Stěžer, který hraje o soutěž výš, tedy 1.A třídu. Nový trenér našeho celku Zdeněk Novotný s asistentem Drahošem Jebavým starším měli k dispozici až na Brzka a Malého kompletní kádr. Chyběl také Vysuček, který odešel do Chlumce, naopak jsme v našem družstvu mohli přivítat dvě posily ze sousední Červeněvsi – Dana Šedivého a Jardu Novotného. Oba se v prvním ostrém startu uvedli na výbornou.

V utkání jsme nezachytili začátek a v prvních 10 minutách jsme mohli prohrávat alespoň o dvě branky, ale brankář Hrubeš vždy zachránil a dodal týmu jistotu. Naši hráči poté hru vyrovnali a soustředěnou hrou již hosty do gólových šancí nepouštěli. Je pravda, že jsme si ani my nevytvářeli gólové šance a tak toho mnoho zajímavého v obou šestnáctkách vidět nebylo. Hrála se partie většinou ve středu hřiště a tak se čekalo, zda se nějaký tým nedopustí chyby. Zadní řady soupeře se jedné hrubky v 81.minutě dopustily a Čapek toho využil ke vstřelení vítězné branky. Stěžery poté vrhly všechny síly do útoku, ale naši změnu skóre nedovolili a tak se mohli radovat z postupu do 1.kola poháru, ve kterém přivítáme Jaroměř hrající krajský přebor. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *