Konec v poháru!

POHÁR HEJTMANA KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE
SKŘIVANY 2:4 JAROMĚŘ

Sestava :  Stěhulka(46.Finke) – Michálek(46.Nosek), Žalman, Postolka, Novotný – Malý(79.Špáta), Škaloud, Brzek(46.Zámečník), Čapek., Saganovskyy(46.Schubert) – Šedivý

Branky: 34.Šedivý, 88.Čapek

ŽK: Čapek

Rozhodčí: Průchva – Klement, Vondráček

Diváci :  112

V 1.kole poháru KFS Hradec Králové jsme přivítali tým krajského přeboru FK Jaroměř. Ačkoli hosté nebyli úplně kompletní, byla to pro nás zdařilá příprava. Fotbalový soupeř se dostal do vedení ve 14.minutě, kdy tečovaná střela zapadla za našeho brankáře. O dvacet minut později bylo vyrovnáno, do vápna soupeře se dostal Postolka, přihrál Šedivému, jenž se výborně uvolnil a prostřelil gólmana Jaroměře. Škoda, že jsme ještě do poločasu pustili hosty znovu do vedení, ve 39.minutě centr do našeho malého vápna Stěhulka vyrazil jen před sebe a následná dorážka skončila nakonec v naší síti – 1:2. 

Po změně stran jsme viděli krásný fotbalový okamžik hned ve 48.minutě, bohužel jsme při něm inkasovali třetí branku. Obránce soupeře si na vlastní polovině všiml, že náš brankář je venku z branky a přesnou dalekonosnou střelou vyslanou pár metrů před půlkou se trefil přesně. Naši hráči se poté snažili utkání zdramatizovat, měli několik nadějných akcí i šancí, ale ty nebyly gólově zakončeny. Hosté naopak 10 minut před koncem přidali čtvrtý gól a bylo tak definitivně rozhodnuto. V 88.minutě dal výsledku kosmetickou úpravu Čapek hlavou po centru Šedivého a tak snížil na přijatelný výsledek – 2:4.

Přes porážku to byla pro naše družstvo kvalitní příprava před sobotním mistrovským utkáním s Dětenicemi. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *