3 body z Nové paky!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
NOVÁ PAKA 1:3 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý(72.Brzek), Žalman, Postolka, Novotný – Nosek(82.Pařízek), Čapek(63.Škaloud), Malý(72.Michálek), Zámečník – Šedivý, Schubert

Branky: 17., 40. a 85.Schubert

ŽK: Čapek

Rozhodčí: Klec – Kriegler a domácí

Diváci :  198

Utkání v Nové Pace se konalo v době novopacké pouti a my jsme přijeli k zápasu až na Saganovského kompletní, jen Brzek nebyl po nemoci v týdnu úplně fit. 

Úvodní čtvrthodinka byla z obou stran hodně opatrná, bez brankových šancí, ale náznaky povedených akcí jsme tam byly, jen chyběla lepší finální přihrávka či vhodnější naběhnutí. V 17.minutě však udělali domácí v rozehrávce chybu, míče se zmocnil Schubert, udělal pár kroků a přehodil špatně postaveného brankáře – 1:0. O čtyři minuty později zpracoval Schubert dlouhý míč až u brankové čáry, uvolnil se a přihrál Čapkovi, ale ten z 8 metrů vysoko přestřelil. Ve 25.minutě vyšla dobrá akce i soupeři, na jejím konci byl Janouch, avšak z dobré pozice netrefil branku. Závěr prvního poločasu nám vyšel, ve 40.minutě se nám povedla nádherná akce, Šedivý ideálně předložil míč Noskovi, ale ten trefil jen tyčku. Akce však pokračovala, následoval centr do vápna, na který si naskočil Čapek, přiťukl Schubertovi a ten uklidil míč přesně k tyči – 2:0. Výborná první půle, ve které jsme byli dostatečně aktivní a vytvořili jsme si řadu pohledných akcí. 

Po přestávce jsme se zaměřili na pohlídání dvoubrankového vedení, přepustili jsme iniciativu hráčům Nové Paky a ti toho v 59.minutě využili ke snížení. Stěhulka namísto chycení lehčího centru míč vyrazil před sebe a soupeř toho využil ke vstřelení branky – 2:1. Další chybu naše obranné řady naštěstí nevyprodukovaly a tak se novopačtí do větších šancí nedostávali. V závěru zápasu výborně hrající dvojice našich útočníků předvedla povedenou akci, Šedivý poslal vpřed Schuberta a ten svůj hattrick dokonal – 3:1. 

Zisk tří bodů z Paky je cenný a zasloužený, i když početná skupina našich příznivců se ve druhém poločasu trochu obávala o výsledek. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *