VÍTĚZNÉ ZAKONČENÍ SEZÓNY!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOSIČKY 1:4 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka – Čapek(46.Zámečník), Malý, Brzek, Saganovskyy(46.Nosek), Škaloud(63.Michálek) – Vysuček, Schubert

Branky: 71.,84. a 91.Vysuček, 16.Schubert

ŽK: Postolka, Vysuček, Michálek

Rozhodčí: Urban – Kudláček a Martínek

Diváci :  73

V dohrávaném 14.kole jsme se na závěr sezony představili v Kosičkách, takže derby, které mělo přinést odpovědi na dvě otázky. Kdo získá konečné čtvrté místo a kdo získá korunu střelců soutěže. Před zápasem jsme na tom byli hůře, Kosičkám stačila remíza a střelcům vévodil o jednu branku kosičský Schovanec před naším Vysučkem. Náš tým v zajímavém duelu ukázal, že pokud hráči přistoupí k utkání odpovědně, jsou schopni podávat kvalitní výkony. Tři branky Vysučka jsou pak třešničkou dortu, Zámečník i Schubert mu předložili míče, které kanonýr jeho třídy musí uklízet do sítě a on tak i udělal a krále střelců s neuvěřitelnými 35 brankami získal.

Ale jak k tomu všemu došlo. První poločas jsme hráli dobře a povedlo se nám několik oku lahodících akcí. Gólová byla ale jen jedna, v 16.minutě poslal dlouhý míč Jebavý na Schuberta a ten pokořil trochu nejistého brankáře soupeře – 1:0. V první minutě druhé půle byl na konci nádherné akce znovu Schubert, ale z ideální pozice minul branku. Poté jsme prožili „temnou“ dvacetiminutovku, ve které nás podržel a několikrát doslova čaroval gólman Hrubeš. V 50.minutě chyboval Postolka, což ještě zachránil náš brankář, ale z následného rohu již domácí vyrovnali. Naštěstí jsme se z hlubokého útlumu dokázali dostat, hráči příkladně zabojovali a znovu ukázali, že fotbal hrát umí. V 71.minutě předvedli akci jak z učebnice, Brzek vysunul Zámečníka, tomu nikdo nestačil a i když byl v dobré pozici, přihrál ještě do lepší Vysučkovi a ten nás poslal do vedení. V 84.minutě zabojoval Schubert, vyhrál tvrdý souboj, našel před brankou Vysučka a náš střelec pojistil naše vedení a dostal se také do vedení v tabulce střelců. V nastavení byl pak ještě v malém vápně sražen brankářem a z penalty dokonal hattrick. 

Vysoká výhra a kvalitní bojovný výkon na závěr sezony daly trochu náplast na ne příliš vydařenou jarní část sezony. Hráči tak poděkovali trenérovi Suchánkovi, který se s nimi po osmi úspěšných sezonách loučí.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *